Mart Lieder på tavlen i sikker OB-sejr

OB besejrede Esbjerg fB med 4-1 i en testkamp torsdag eftermiddag.

Mart Lieder har været skadet under stort set hele sit ophold i OB, men nu er den hollandske angriber tilbage, og torsdag scorede han sit første mål for fynboerne.

Det skete ganske vist i en uofficiel testkamp mod Esbjerg fB, men det må alligevel have været et forløsende øjeblik for Lieder.

OB vandt uden problemer med 4-1 over vestjyderne, der havde nyerhvervelsen Kasper Pedersen med.

Fynboerne bragte sig foran 1-0 midtvejs i første halvleg ved Issam Jebali, og kort efter fordoblede Ayo Simon Okosun føringen til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

Pyry Soiri reducerede for Esbjerg efter 67 minutter, men ti minutter senere var det så, at Mart Lieder var på pletten. 3-1 blev til 4-1 kort før tid, da Aron Elis Thrandarson bankede det sidste søm i Esbjerg-kisten.

OB møder Lyngby i Superliga-premieren den 3. februar, mens Esbjerg fB spiller første ligakamp i 1. division den 13. februar mod Vendsyssel FF.