• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AGF-profil tæt på udløb: Interesse fra Danmark og udlandet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bror Blume nærmer sig kontraktudløb i AGF, og alt er i spil for midtbanemanden, der fylder 29 fredag.

Af Ole Hoffskov

Bror Blume var fast mand i AGF i efteråret, og han gjorde en glimrende figur for århusianerne. Den tidligere Lyngby-spiller bidrog blandt andet med to scoringer.

Bror Blume og AGF står imidlertid ved en skillevej.

Midtbanespilleren har kontraktudløb i AGF efter denne sæson, og det betyder, at han siden nytår har været fri til at tale og forhandle med andre klubber.

- Han nærmer sig udløb, så senest til sommer skal han jo lave en ny kontrakt. Om det så bliver i AGF eller et andet sted, er noget af det, vi er ved at finde ud af lige nu. Men først og fremmest er Bror fokuseret på opstarten og på at være klar til den kommende halvsæson, siger Niclas Jensen, der er agent for Bror Blume, til tipsbladet.dk.

Læs også:Bubacarr Sanneh rygtes retur til Danmark: To klubber er interesserede

Han forestiller sig ikke, at Bror Blume skifter klub i dette transfervindue. Han vil dog heller ikke afvise det.

- Man skal aldrig sige aldrig, men umiddelbart tror jeg, at han også er i AGF, når transfervinduet er lukket. Meldingen fra AGF er, at de er glade for ham, og der venter mange kampe forude, så jeg er ret sikker på, at de beholder ham, med mindre de bliver kompenseret rigtig godt, siger Niclas Jensen og fastslår, at der er dialog med AGF:

- Vi taler sammen jævnligt og holder hinanden opdateret, men der er sket en stor udskiftning i AGF's sportslige setup, og det har de brugt en del tid på. Det har jeg fuld forståelse for.

Sidste chance for udlandet
Bror Blume fylder 29 år fredag, og dermed er han stadig en ung mand uden for kridtstregerne, men i fodboldmæssig forstand er det en anden snak. Her betragtes 29 år som en fremskreden alder.

Læs også:FC Midtjylland tvivler på salg af spillere: Transfermarkedet er hårdt ramt

Derfor har AGF-spilleren ingen tid at spilde, hvis han eksempelvis drømmer om et eventyr i udlandet.

- Det er da en klar overvejelse. Det er nok ved at være sidste udkald, hvis han skal til udlandet, og det er han åben for, men han har også en familie og to børn, han skal tænke på, så han kommer ikke bare til at tage til Rusland alene og hæve pengene. Det skal være det helt rigtige, hvis Bror skal af sted, siger Niclas Jensen.

Bror Blume har spillet 123 Superliga-kampe, så han er et etableret navn i dansk fodbold, og agenten kan da også notere, at midtbanespilleren har andre muligheder i Superligaen end AGF.

- Der er interesse fra både Danmark og udlandet. Bror har gjort det godt for AGF, og det er der blevet bidt mærke i. Når han så tilmed nærmer sig kontraktudløb, er det selvfølgelig med til at gøre ham ekstra interessant, lyder det fra Niclas Jensen.

Bror Blume døjer i øjeblikket med en mindre skade, som forhindrede ham i at deltage i tirsdagens testkamp mod FC Midtjylland, men der er ikke tale om noget alvorligt, og AGF'eren ventes snart at være tilbage i fulde omdrejninger. 

Læs også:AGF-chok: Profil alvorligt skadet - ventes ude hele 2021

Læs også:Står ved markant udtalelse: Jeg er glad for, jeg satte min røv i klaskehøjde

Læs også:AGF’er kæmper med farten: Så har jeg hele pakken

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus