• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mathias Jensen høster mere hæder: Kåret som årets FCN-spiller

Mathias Jensen er ikke alene udtaget til Danmarks VM-bruttotrup, han er også årets spiller i FC Nordsjælland i denne sæson.

Af Oliver Okstrøm

I FC Nordsjælland blev sæsonens sidste kamp spillet med en 0-0'er mod FC København mandag aften, som betyder, at holdet er klar til kvalifikationen til Europa League. Derfor er det også blevet tid til at uddele priser til spillere, trænere, ledere og frivillige i klubben.

Den vigtigste af dem er utvivlsomt Årets spiller i FC Nordsjælland, og i denne sæson gik den til midtbanespilleren Mathias Jensen, der ligeledes er holdets anfører. Det kommer nok ikke som den store overraskelse, da han har spillet en særdeles god sæson i Superligaen.

Ifølge FC Nordsjællands officielle hjemmeside, så holdt FCN-træner Kasper Hjulmand sig ikke tilbage, da prisen blev uddelt. Her fortalte Hjulmand om en spiller, der dedikeret har gået efter det hele vejen fra ungdomsårene, hvor han med forældrenes store støtte tog turen fra bopælen i Kalundborg til træning mange gange hver uge.

Også Danmarks landstræner, Åge Hariede, har fået øjnene op for Mathias Jensen, der er udtaget til den VM-bruttotrup, som Hareide vil udvælge sine 23 endelige spillere fra.

I løbet af denne sæson er det da også blevet til 12 mål og 10 assister for den offensivt intelligente midtbanespiller.

Derudover blev Magnus Kofod Andersen kåret til årets talent, mens årets FCN-mål blev Godsway Donyohs langskudsmål mod FC Midtjylland 7. maj.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus