Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Han har skrevet under med Randers

Ifølge estisk medie har Randers FC allerede en aftale på plads med ghanesisk kantspiller.

Randers FC mangler spillere, efter en sommer hvor der er sagt farvel til flere profiler.

Og klubben meldes nu enig med den ghanesiske kantspiller Ernest Agyiri, der kommer fra klubben Levadia.

Den 25-årige offensivspiller har kom til FCI Levadia i januar 2021, efter han et halvt år senere var stoppet i Manchester City.

Ifølge estisk TV3 er han og Randers enige om en kontrakt. Ernest Agyiris aftale med FCI Levadia løber ud om et halvt år, hvor han altså kan skifte på en fri transfer.

Men spilleren ønsker ogås, at klubben får lidt penge ud af ham, og at han derfor skifter nu mod en transfersum. 

Det forlyder, at FCI Levadia indtil videre har afvist alle bud på ghaneseren. Så der er altså ingen enighed mellem Randers FC og den estiske klub.

Ligaen i Estland følger kalenderåret, og i denne sæson har Ernest Agyiri scoret 11 gange og lavet otte oplæg i 20 kampe i den bedste estiske række. Så det er altså en målfarlig herre, som der er tale om. Han har også vist sig godt frem i europæiske kampe.

Ghaneseren fik sin udvikling i Right to Dream Akademiet i Ghana og har tidligere været udlejet til blandt andet Vålerenga.

Randers FC har denne sommer solgt Lasse Berg Johnsen, og så har man sagt farvel til kantspillerne Jakob Ankersen og Tosin Kehinde. Samtidig er man i gang med at forsøge at omskole Tobias Klysner, så der er behov for nye folk på kanterne i Kronjylland.

Randers FC indledte sæsonen med 2-2 mod OB - det blev en særdeles dramatisk omgang. Læs mere om det her.