Superliga Kenneth Jensen

Medie: Norsk klub har tjekket op på BIF-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke kun Rosenborg BK, der har udvist interesse for norske Tobias Børkeeiet - det har en af konkurrenterne også.

Af Kenneth Jensen

Meget tyder på, at den norske midtbanespiller Tobias Børkeeiet spiller på sidste vers i Brøndby IF, for den unge nordmand har slet ikke fået det til at køre, siden han for et par år siden skiftede til den københavnske Vestegn fra Stabæk i en transfer, der var tæt på 10 millioner kroner.

Pilen peger mod et skifte væk fra BIF, men indtil videre er der ikke noget, der er tæt på.

Rosenborg er blevet kædet mest sammen med spilleren, der stadig har mere end to år igen af sin aftale med Brøndby IF, men også de norske mestre, Bodø/Glimt, er blevet nævnt.

Og nu bliver en ny klub sat i forbindelse med den tidligere U21-landsholdsspiller.

Det er norsk TV 2, der skriver, at også Molde har indhentet informationer på den defensive midtbanespiller, der også kan spille i midterforsvaret.

Men hvor Rosenborg meldes decideret interesseret i Tobias Børkeeiet, skriver norsk TV 2, at det ikke er sandsynligt med en transfer til Molde i øjeblikket. Dermed har klubben altså blot tjekket op for at høre mere til Tobias Børkeeiet.

Det viser dog meget godt, at midtbanespilleren, 22 år, trods nogle svære år i dansk fodbold, fortsat har et rigtig godt navn i Norge, hvor det altså er topklubberne, der undersøger muligheden for at få ham retur.

Nordmanden har indtil videre spillet 46 førsteholdskampe for Brøndby IF - 34 af dem i Superligaen.

Tobias Børkeeiet missede en stor del af sin første sæson i Brøndby IF på grund af en hofteskade.