• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: OB henter islandsk forsvarsspiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB sikrer sig den islandske forsvarsspiller Teitur Mangusson for snuden af italienske og tyske klubber

Af Ole Hoffskov

Det vrimler mildt sagt ikke med udenlandske spillere OB's trup, men snart kan fynboerne efter alt at dømme præsentere en islænding.

Ifølge fotbolti.net er fynboerne ganske få formaliteter fra at lukke en aftale med den unge forsvarsspiller Teitur Magnusson, der var til prøvetræning i OB i starten af året. Islændingen ventes at blive OB-spiller én af de nærmeste dage.

Teitur Magnusson, der fylder 18 år på mandag, er tilknyttet FH hjemme på vulkanøen, og han har spillet fire kampe for klubben, men oftest sidder han på bænken, og det er nok også usandsynligt, at han vader direkte ind på OB-mandskabet. Et godt bud er, at han i første omgang starter på U19-holdet.

Den islandske U17-landsholdsspiller huserer helst på højre back, men han kan også begå sig i det centrale forsvar. Ifølge det islanske medie snupper OB Teitur Magnusson for snuden af VfB Stuttgart og Parma.

OB hentede i sidste uge midtbanespilleren Moses Opondo til klubben. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.