• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Medie: Så meget betaler FCK for Benfica-kant

Foto: Getty Images

FC København slipper angiveligt for at betale alt for mange penge for Benfica-spilleren Diogo Gonçalves.

Af Jacob Quvang

FC København har længe været meldt på jagt efter en kantspiller, og nu går der ikke længe, før klubben kan præsentere Diogo Gonçalves. 

Benfica-spilleren bliver FC Københavns første handel i det nye år, og aftalen er så langt henne, at der ifølge bold.dk blot mangler et lægetjek og en underskrift, før at portugiseren er ny FCK-spiller. Dette skulle være på plads senest fredag, skriver mediet. 

Diogo Gonçalves har et spændende CV med godt 100 kampe for Benfica, ligesom han har optrådt flere gange for Portugals U21-landshold. Derudover scorede han et vidunderligt mål mod FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen i sommer. 

FC København er så overbeviste om hans kvaliteter, at man ifølge bold.dk vælger at betale 15 millioner kroner for 25-årige Gonçalves. Med tanke på hvad FC København tidligere har betalt for offensive spillere, der må forventes at spille en rolle på klubbens førstehold, er beløbet i den lavere ende.

Diogo Gonçalves har været en breddespiller for Benfica i denne sæson, hvor han primært er kommet ind fra bænken af. Han står noteret for 20 kampe i sæsonen, men de har blot kastet 501 spilleminutter af sig.

Bold.dk melder yderligere, at han får en kontrakt, der løber frem til 2027.