• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: SønderjyskE forlænger med Johan Absalonsen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

SønderjyskE forlænger med deres mest erfarne Superliga-spiller.

Af Victor Risager

SønderjyskE meddelte tirsdag aften, at trioen Sebastian Mielitz, Joao Pereira og Nicholas Marfelt forlader klubben denne sommer ved kontraktudløb. Til gengæld forlænger sønderjyderne med en af sine mest erfarne spillere, erfarer Der Nordschleswiger.

Ifølge avisen tager Johan Absalonsen således en tørn mere i Superliga-klubben fra Haderslev og forlænger sin aftale indtil årsskiftet.

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer udfordrer Damsgaard

Da sportschef Hans Jørgen Haysen talte med tipsbladet.dk tirsdag aften, åbnede han for en forlængelse af den 34-årige kantspiller.

- Johan og jeg har altid åbne og ærlige snakke, og det har vi stadigvæk. Jeg håber og tror på, at Johan vil give en tørn mere for SønderjyskE. Men han har også andre ting at tænke på, han skal finde ud af, om det er det rigtige med en tørn mere. Jeg ved, han vil give alt for klubben, men han skal være afklaret med, at kroppen kan holde til det. Det må vi se. Det bliver afgjort inden for nogle få dage, tror jeg. Vi krydser fingre for, at det er positivt udfald, sagde Hans Jørgen Haysen.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

I og med at en forlængelse efter sigende er i hus med Johan Absalonsen, mangler SønderjyskE kun afklaring med én spiller med kontraktudløb, og det er Eggert Jonsson. Lejesvenden Emil Frederiksens fremtid er heller ikke afklaret.

Johan Absalonsen har i alt spillet 192 kampe for SønderjyskE, som han har spillet syv ud af otte sæsoner for siden 2012 – kun afbrudt af et ophold i australske Adelaide United i 2017/18. Tidligere har han også spillet for Brøndby IF, OB, FC København og AC Horsens.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Manden med leen prikker Hobro på skulderen

Læs også:Superliga-trænere kan få karantæne: Forventer det sker snart

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020