• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen & Lars Gram-Hanssen

Medie: De skulle have haft helt nye roller i FCM

Foto: Getty Images

Ifølge norsk TV 2 ønskede FC Midtjylland at ansætte både Per-Mathias Høgmo og Eirik Horneland i en særlig konstellation. De to nordmænd afviste dog tilbuddet.

Af Kenneth Jensen & Lars Gram-Hanssen

Der har været stor forvirring om trænersituationen i FC Midtjylland torsdag morgen, men ifølge Tipsbladets oplysninger ligger det nu helt fast, at det bliver Thomas Thomasberg, der bliver præsenteret i eftermiddag klokken 15.00.

Men - er det nu kommet frem - det var ikke det, FC Midtjylland oprindeligt arbejdede på.

Som Tipsbladet også kunne fortælle onsdag var Per-Mathias Høgmo øverst på FCM's ønskeliste, og nu bringer norsk TV 2 meget interessant nyt.

For Høgmo skulle slet ikke være cheftræner, men i stedet manager, der traditionelt set også har fokus på køb og salg, og så skulle Branns nuværende træner Eirik Horneland være førsteholdstræner.

Det ville altså være et brud med den måde, man gør det på lige nu. Og det er da også uvist, hvordan det ville harmonere med Svend Graversens rolle som sportschef, hvis det var blevet til noget.

Tipsbladet har fået bekræftet af kilder, at Høgmo og Horneland var i spil til FC Midtjylland. De to endte altså med at takke nej.

Den potentielle ændring var altså stor i forhold til FC Midtjyllands nuværende setup, og det kan også forklare, hvorfor de to norske trænere trak sådan på det - de har gået og summet over muligheden i den danske klub, der er stor, da millionerne er mange. 

Men til syvende og sidst valgte de altså at takke nej, og så ringede FC Midtjylland til Randers FC.

FC Midtjylland præsenterer Thomas Thomasberg senere torsdag som ny cheftræner.

Erik Horneland er blandt andet kendt for også at have været træner for Rosenborg BK - han var blandt andet træner for Nicklas Bendtner, men de to kunne ikke sammen.