• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Medie: Svensk topklub tæt på FC København-forsvarer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sotirios Papagiannopoulos er angiveligt tæt på at forlade FC København til fordel for et skifte tilbage til svensk fodbold.

Af Morten Jørgensen

Sidste sommer blev Sotirios Papagiannopoulos hentet til FC København fra Östersund, og der var ganske store forventninger til midterforsvareren fra Sverige med de græske rødder, men trods en god sæson generelt af FC København, har den 28-årige forsvarer haft det svært.

Han fik 30 kampe for FC København gennem den forgangne sæson, men han var ikke fast mand i det centrale forsvar, og nu kan han måske have spillet sin sidste kampe for Superliga-klubben.

Det svenske medie, FotbollDirekt, erfarer i dag, at Sotirios Papagiannopoulos er tæt på at skrive under på en kontrakt med den svenske topklub, AIK.

FC København har kontrakt med Sotirios Papagiannopoulos frem til sommeren 2022, men den danske mesterklub er slet ikke afvisende over for at skulle sælge midterforsvareren efter blot én sæson. Indtil videre er forhandlingerne med AIK forløbet fint, beretter det svenske medie.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus