• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mellemsæson måske på vej: Thorup har brug for hjælp fra sponsorerne

Foto: Getty Images

FC København-cheftræner Jess Thorup slår fast, at der er lang vej for klubben.

Af Oliver Okstrøm

FC Københavns sæson har ikke været helt, som de havde håbet - og i Superligaen har 2020 i det hele taget ikke været, som man er vant til. Derfor røg Ståle Solbakken også som manager, og nu er det Jess Thorup, som har cheftræner-rollen i klubben. 

Når tilstanden ikke er som den plejer, så er der nok at se til for at få vendt sagerne. Det fortæller han i et interview med FCK-fanmediet Copenhagen Sundays, hvor han bliver spurgt til om det bliver en mellemsæson for dem i denne omgang.

- Jeg vil meget nødig allerede nu definere sæsonen, men jeg er bare nødt til at gøre alle bevidste om, at det bliver sindssygt hårdt arbejde. Vi skal tilbage med noget rugbrødsarbejde for at få vendt den her tanker tilbage på ret kurs, fortæller Jess Thorup.

Læs også:- Ståle Solbakken virker som et såret dyr

Thorup peger desuden på, at man nu har fået italesat situationen overfor truppen, og at alle nu er klar over, at der er brug for, at der bliver kæmpet. Dog er det ikke kun spillerne, som kan gøre en forskel, mener FCK-træneren.

- Vi har også brug for, at vores fans og sponsorer er bevidste om det, fordi sammen bliver vi stærkere. Så kan vi få vendt det her hurtigere end der måske ligger i pipelinen, siger han og fortsætter:

- Men vi skal være bevidste omkring, hvorvidt det skal være en mellemsæson eller hvad - det ved jeg ikke - men man håber på, at vi sammen med resultaterne kan vende nogle ting, så vi stadig kan holde os inde i loopet og gøre nogle ting, lyder det fra Jess Thorup. 

Læs også:Optakt: SønderjyskE - FC København

Endvidere slår den nye FCK-træner fast, at den vigtigste opgave for ham er at få nogle sejre, som han påpeger som den bedste medicin for at få taget nogle skridt i den rigtige retning. De to første kampe med Thorup ved roret er dog endt med nederlag til FC Midtjylland med 0-4 og senest mod Randers med 1-2. 

FC København er i øjeblikket på 10. pladsen i Superligaen, og deres næste opgave er mod Sønderjyske på søndag klokken 16.

Læs også:Langer ud efter FCK-ledelsen: Med dette setup er dominansen i fare

Læs også:FCK-ikon bakker Solbakken op: Kvist er ikke uddannet til sin rolle

Læs også:Virakken fra Solbakken-interview har påvirket FCK-spillerne

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus