• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

Mensah: Behøver ikke være med bold, vi vinder

Foto: Getty Images

Brøndby har op til kampen mod Vejle Boldklub søndag trænet sit presspil.

Af Nikolaj Kesting

Brøndby lykkedes kun med at få et enkelt point mod Viborg i seneste runde af Superligaen trods mange store chancer. 

Ifølge Brøndby-backen Kevin Mensah er spillet i modstanderfeltet dog ikke det eneste sted på banen, som Brøndby skal stramme op på, hvis det skal blive til tre point mod Vejle søndag. Det siger han til klubbens hjemmeside. 

-  Fodbold bliver i sidste ende afgjort i felterne, men mod Viborg FF var vi ikke skarpe nok på banens midte, og derfor har vi arbejdet på vores presspil i løbet af denne uge. Der er også nogle relationer, som skal forbedres, og de bliver bedre, desto længere vi kommer ind i sæsonen. Vi har allerede forbedret vores pres i denne uge, hvor vi har trænet det.

- Det behøver ikke være med bolden, for det var ikke på den måde, vi vandt mesterskabet sidste år. Men vi skal dominere kampene ved at diktere, hvor modstanderne kan spille bolden hen. Der var vi ikke skarpe nok mod Viborg FF, siger Kevin Mensah.

De manglende mål i kampen mod Viborg skal helst ikke gentage sig. Derfor var der dagen efter kampen mod Viborg allerede fokus på spillet i feltet. Det får Mensah til at rose personerne omkring holdet. 

- Det er klart, at når vi ikke har kunnet omsætte de store muligheder, så er det dejligt at opleve, folk godt kan se, der er nogle små ting, som kan trænes lidt mere. Allerede om mandagen står folk klar til at forbedre det punkt. Det kendetegner denne trup. Vi kender vores styrker og svagheder, og dem bliver der arbejdet på hele tiden. Det er en af grundene til, at vi vandt mesterskabet, siger Kevin Mensah. 

I kampen mod Viborg FF var Kevin Mensah i den specielle situation at stå over for sin bror, Jeff Mensah. Se interviewet med begge brødre før kampen i videoen øverst i artiklen.

Kampen mod Vejle Boldklub spilles i Vejle klokken 16 søndag. Du kan læse tipsbladets optakt til kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020