• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB har tre spillere til prøvetræning

Foto: Getty Images

Der er tre unge spillere på besøg i Ådalen i disse dage.

Af Oliver Okstrøm

Den kriseramte fynske Superliga-klub OB har for tiden en del at se til. Blandt andet skal de have vendt skuden, som i øjeblikket peger den gale retning - og så skal klubben have fundet sig en ny cheftræner efter fyringen af Andreas Alm.

Samtidig har klubbens fodbolddirektør Björn Wesström hentet tre spillere ind på en prøve i klubben. Det oplyser OB selv.

Her er der tale om svenske Eric Nilsson, senegalesiske Mohamed Ifono samt Youssefpha Sanyang fra Gambia. Førstnævnte er årgang 2007, mens de to sidstnævnte er fra årgang 2005.

Her vil det være sammen med U19-holdet, at de skal vise sig frem.

Det er nemlig samtidig med, at OB's førsteholdstrup har været på en kort træningslejr i Alicante i det sydøstlige Spanien, og mandskabet tager nu hjem til Ådalen igen.

Når den nuværende landsholdspause er overstået, så venter to kampe i Superligaen, inden vinterpausen rammer den bedste danske række. Her skal Odense-klubben møde Randers og FC Nordsjælland.

OB er lige nu ét point over nedrykningsstregen.

Som om det sportslige ikke er udfordring nok på Fyn, så er deres assisterende sportsdirektør blevet suspenderet. Læs mere om det her.