Tidligere Brøndby-emne til Rumænien: Skal kæmpe med dansker
2016-02-12 11:13
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Azer Busuladzic er med stor sandsynlighed færdig i OB til sommer. Midtbanespilleren får næppe forlænget sin kontrakt og mærker interesse fra både ind- og udland.

OB har netop været igennem et særdeles aktivt transfervindue, og noget tyder på, at der også kommer udskiftninger til sommer. En af de spillere, der er på vej væk, er Azer Busuladzic. Midtbanespilleren har kontraktudløb til sommer, og han regner ikke med en forlængelse. 

- Jeg har kontraktudløb til sommer, og lige nu tager jeg det stille og roligt. Som det ser ud nu, bliver min kontrakt med OB ikke forlænget, for vi har ikke været i dialog. Jeg har ikke hørt noget fra OB, og det tager jeg som et tegn på, at de ikke er interesserede. Jeg er glad for at være i OB, men jeg må også se på mine muligheder og holder alle døre åbne. Vi må se, hvad der dukker op i løbet af foråret, og det kan være, at vi når at tale sammen, inden min kontrakt udløber, siger Azer Busuladzic til tipsbladet.dk. 

Han kom til OB i januar 2014 og forlængede sin aftale sidste år med et enkelt år. Nu regner han altså med at forlade OB til sommer, og fremtiden kan måske ligge i USA. Tipsbladet.dk har tidligere kunne fortælle om tyrkisk interesse, men også den amerikanske klub Atlanta United FC, der regner med at blive en del af Major League Soccer i 2017. Busuladzic har imidlertid flere muligheder på hånden.  

- Der har været noget interesse fra både Danmark og udlandet, men det helt rigtige har ikke været der endnu. Der var også en mulighed i USA, men klubben derovre er først klar i 2017, så det er også et tema. Men jeg tager det som sagt stille og roligt og ser hvad der sker, siger Azer Busuladzic.

Nu venter først et forår, hvor Busuladzic skal kæmpe om spilletiden i OB. Senest har fynboerne hentet Izunna Uzochukwu til midtbanen, og det ser ud til, at nigerianeren skal danne en central duo med Mohamed El Makrini. Dermed ligner Busuladzic en reserve i OB i foråret, men han er fortrøstningsfuld omkring situationen. 

- Der er stor konkurrence, men det skal der være i en klub som OB. Jeg vil kæmpe for min plads, for jeg vil gerne spille så meget som muligt. Det er op til Kent Nielsen at sætte holdet, men jeg er klar, hvis han får brug for mig. Det ved han også godt, siger Azer Busuladzic . 

OB's sportsdirektør Jesper Hansen udtalte i begyndelsen af måneden, at man holder døren åben for de spillere, der har kontraktudløb til sommer. 

- Vi har Azer og flere andre spillere med kontraktudløb til sommer. Vi havde en snak med dem alle ved juletid, hvor vi fortalte dem, hvordan vi ser på situationen. Azer er en af de spillere, og vi holder selvfølgelig vores snak med ham internt. Vi har seks spillere med kontraktudløb til sommer, og vi har en dialog med dem alle. Bortset fra Rasmus Falk er der ingen af dem, der er færdige i klubben, sagde Jesper Hansen til tipsbladet.dk for 11 dage siden. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO