• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Mistede sportschef til AGF: Overvejer ændringer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE erstatter måske ikke bare Hans Jørgen Haysen én til én. Direktøren overvejer en større rokade.

Af Anders Dehn

Timingen kunne ikke have været værre for Klaus Rasmussen, SønderjyskE-direktøren, der har ligget syg med salmonella. For netop i disse uger skal han og den øvrige ledelse træffe vigtige beslutninger, og de pønser på en større omlægning end som så, siger han til JydskeVestkysten.

Den primære opgave bliver at finde en afløser for den mangeårige sportschef, Hans Jørgen Haysen, der tager over i AGF 1. marts. Men det er ikke sikkert, at klubben erstatter ham én til én. Klaus Rasmussen og co. overvejer at flytte rundt på posterne i kulissen.

- Det kunne meget vel tænkes. Vi drømmer om at have administrationen på plads inden sommer, siger direktøren over for JydskeVestkysten.

Hans Jørgen Haysen er allerede fratrådt i SønderjyskE og var således ikke til stede søndag eftermiddag, da hans hidtidige arbejdsgiver gæstede hans kommende. Det opgør vandt AGF 2-0.

Rollen som sportschef er ikke den eneste, der skal besættes. Også Michael Buchholtz, der var team manager og head of scouting, er for nylig fratrådt. Han skal i stedet have en anden funktion under klubejer Robert Plateks voksende fodboldfamilie.

Læs mere om Buchholtz-stoppet og hans fremtid her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus