• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Nægter: Grot-valg er ikke forstyrrende

Foto: Getty Images

Viborg-cheftræner Jacob Friis peger på, at det er den del af præmissen, at der kan komme bud på deres spillere.

Af Oliver Okstrøm

Den hollandske angriber Jay-Roy Grot har været en stor profil for Viborg, og de gode præstationer lader til at være noget, der er blevet bemærket fra udlandet. Derfor har han for tiden fri grundet arbejdet med transferen.

Det er dog langt fra sikkert, at handlen falder på plads, og derfor kunne man forestille sig, at det kunne være et forstyrrende element. Men det afviser VFF-cheftræner Jacob Friis, at der er tale om. Det fortæller han til Viborg Folkeblad.

- Det forstyrrer ikke noget. Det er hele klubbens grundlag og politik, at vi skal sørge for, at vi har et godt sted at være, hvor man virkelig har lyst til at præstere, siger han og fortsætter:

- Og vi skal opnå noget sammen. Og det betyder, at der kan komme bud efter nogle af spillerne - og det er sådan præmissen er, lyder det fra Jacob Friis.

Derudover peger han på, at det kan være, at hele opstarten bliver uden Grot, og det betyder bare, at der er andre, der skal byde sig til, fortæller træneren, som tilføjer, at man nu også må vente og se, hvad der sker.

Jay-Roy Grot kom til Viborg i sommeren 2021, og han har kontrakt med dem frem til sommer. Derfor er det også ved at være sidste mulighed for dem, hvis de vil tjene penge på forwarden.

Det er blevet til 50 kampe for ham i alt med 15 mål til følge.

Det ser desuden ud til, at det er en klub fra asiatisk fodbold, der er tæt på at skrive kontrakt med ham. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE