• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Navnet kradset væk: Wilczek fjernet fra landsholdsvæggen i Brøndby

Foto: FC København

Kamil Wilczeks navn er blevet fjernet fra landsholdsvæggen i Brøndby - ikke af Brøndby IF, men af det der formodes at være sure supportere.

Af Kenneth Jensen

Det var lidt af en transferbombe, der sprang, da FC København torsdag kunne præsentere tidligere Brøndby-angriber Kamil Wilczek på en treårig aftale, og ikke overraskende har der efter transferen været uro i begge de to supporterlejre.

Men i sidste ende er der ingen tvivl om, at det er Brøndbys fans, der er mest utilfredse. Kamil Wilczek scorede 71 gange i 124 Superliga-kampe for de blå-gule, og fansene elskede polakken, der tilmed var anfører for holdet i en periode.

Han blev solgt til Göztepe i januar og blev ønsket god vind på sin rejse, men det er lidt af en storm, han nu er rendt ind i, efter han er vendt tilbage til København og ærkerivalerne FCK.

Torsdag aften ville nogle Brøndby-fans brænde Wilczek-trøjer af - det forløb dog ikke helt efter planen, da man droppede det og i stedet skubbede en markering til et senere tidspunkt. Du kan læse mere om det her.

Læs også:FCK-målmand lavede også det forbudte skifte: Der var en del had

En form for markering med utilfredsheden blev det dog til torsdag, for Twitter-kontoen Ultras Danmark viser i dag på det sociale medie landsholdsvæggen i Brøndby, hvor Wilczeks navn er blevet fjernet. Kradset væk.

Ifølge kontoen er det Brøndby-fans, der i løbet af natten har fjernet polakkens navn som et bevis på utilfredsheden med den 32-årige angribers skifte til FC København.

Polakken fik sin debut for Polen i efteråret 2016, mens han var Brøndby-spiller, og det blev markeret ved, at han kom på landsholdsvæggen i Brøndby, hvor hans navn stod på listen sammen med spillere som Riza Durmisi, Frederik Rønnow og Johan Larsson.

Men ikke længere, og nu skal klubben altså bruge både tid og ressourcer på at få Wilczeks navn tilbage på landsholdsvæggen.

Tipsbladet.dk forsøger at få en kommentar fra Brøndby.

Se billedet herunder:

Læs også:Solbakken før norsk EL-duel: Sker nok ikke igen foreløbigt

Læs også:Afbrænding af Wilczek-trøjer aflyst: Fuck medierne

Læs også:Sevilla sendte Roma ud af Europa League

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus