• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK-angriberen ønsker at se hvor langt talentet rækker og drømmer om nye udfordringer.

Af Johan Haarløv

FCKs senegalesiske angriber Dame N'Doye er måske det mest åbenlyse salgsobjekt i Superligaen, men alligevel er den tidligere Panathinaikos-spiller fortsat at finde i Superliga-klubben, og det til trods for at russiske Rubin Kazan skulle have tilbudt københavnerne omkring 6 mio. euro for N'Doye.

Men FCK har hverken været til at hugge eller stikke i, og meget tyder på, at N'Doye må blive i klubben et stykke tid endnu.

- Jeg har gjort meget for FCK, og jeg respekterer selvfølgelig stadig min kontrakt. Men her i livet skal man også være ærlig over for sig selv, og det er jeg nu. Jeg har været god for klubben, og jeg håber, at den vil være god mod mig, siger Dame N'Doye ifølge Sporten.dk.

Senegaleseren ser altså gerne sig selv skifte til en større klub, hvor han kan prøve kræfter med et højere niveau end Superligaens.

- Når man har været et sted i lang tid, så er det helt normalt, at man vil udfordre sig selv på et tidspunkt og prøve noget nyt for at se, hvor langt ens evner rækker. Sådan har jeg det da også. Så det er vanskeligt, men jeg må bare træne, prøve at komme i form og arbejde hårdt.

Den megen spekulation om N'Doyes fremtid har fået den nytilkomne belgiske træner Ariël Jacobs til at placere angriberen på bænken, idet han føler, at angriberen mangler den sidste motivation, der er alt-afgørende for en fodboldspiller på højeste niveau.

- N'Doye ødelægger det for sig selv, hvis han ikke er mentalt tilstede og kun tænker på ikke at blive skadet til træning. Så er der hans holdkammerater, som ikke ved, om han er en del af gruppen, og om N'Doye kæmper for det samme mål. Den tredje part er trænerteamet omkring ham, som skal motivere ham dagligt, og hvis han så forsvinder, så er det spildt arbejde, siger Jacobs til Sporten.dk og tilføjer:

- For lige at slå det fast, så ville jeg da elske at kunne bruge ham. Jeg kendte ham allerede før, jeg kom til FCK, og han kan gøre en forskel, slutter den belgiske træner.

FCK møder i Superliga-premieren FC Midtjylland på søndag, hvor det endnu er uvidst om N'Doye fortsat må tage til takke med en plads på bænken eller ej.