• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Neestrup må undvære Diks mod FCM: Her er status

Foto: Getty Images

Det begynder at se godt ud for Kevin Diks, som nærmer sig retur.

Af Oliver Okstrøm

Kevin Diks måtte forlade banen allerede efter 20 minutter efter en skade, da FC København mødte Brøndby i søndags. Derfor var han heller ikke med i pokalkampen i midtugen mod Lyseng, og det bliver heller ikke til noget for ham i lørdagens kamp mod FC Midtjylland.

Det stod klart fredag, da han ikke var med i truppen til kampen, og i et interview på FCK's hjemmeside fortæller cheftræner Jacob Neestrup, hvordan det står til for hollænderen.

- Kevin er i klar bedring, men den her kamp er en postgang for tidligt for ham, så vi håber, at han i stedet kan spille en rolle i kampen mod Bayern München eller i Aarhus næste søndag. Vi har heldigvis en stærk og bred trup, lyder det fra Neestrup.

Foruden Diks og Nicolai Boilesen også en spiller fra midterforsvaret, der er ude med skade.

Derudover slår han fast, at holdet ser frem til kampen mod FCM, og at han betegner dem som en gruppe, der er i et godt flow.

- FC Midtjylland-kampen er endnu en stor kamp for os i denne periode, og vi glæder os til at være tilbage i Parken efter fire meget forskellige udekampe i træk, siger han og fortsætter:

- Konkurrence i truppen er ekstrem på mange positioner, og jeg er meget tilfreds med den måde, som spillerne byder sig til på, uanset om det er 90 minutter eller 15 minutter på banen, fortæller FCK-træneren.

Kampen mellem FCK og FCM spilles lørdag klokken 15.

Banen til kampen er dog ikke helt i top. Læs mere om det her.