• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Newcastle vil have Cajuste: Mangler midtbanefolk

Foto: Getty Images

Selvom der er godt med spillere i truppen, som kan spille midtbane, så synes Newcastles manager stadig, at man ser tynde ud.

Af Oliver Okstrøm

Interessen for den svenske FC Midtjylland-spiller Jens Lys Cajuste har i en længere periode været klar fra flere forskellige klubber i Europa. I første omgang var det franske Rennes, som var forrest i kampen om ham.

Dog lader det nu til, at de engelske klubber Brentford og Newcastle er kommet foran, og interessen skulle særligt være der efter midtjydernes kampe mod Liverpool i Champions League i sidste sæson. Det skriver Newcastle-mediet Chronicle.

Selvom prisen på svenskeren er på over 100 millioner, så skulle de altså stadig være tændte på idéen om at få Cajuste. 

Endvidere har manager Steve Bruce også været ude med en melding om, at der mangler spillere på midtbanen, selvom de i forvejen har folk som Jonjo Shelvey, Isaac Hayden, Sean Longstaff, Jeff Hendrick og Elliot Anderson at vælge mellem.

- Vi er meget tynde midt på banen i øjeblikket. Meget, meget tynde. Det er noget, som vi er nødt til at adressere, lød det fra Newcastle-manageren.

Jens Lys Cajuste ser da også ud til at være en spiller, som FCM selv opfatter som en kommende eks-spiller i klubben. I de to seneste turneringskampe har han ikke været udtaget med begrundelsen, at han var ved at blive solgt.

Derfor er han nok heller ikke med mod AaB på lørdag. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020