• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Niels Frederiksen enig med 'CV': Maxsø kan konkurrere om EM-plads

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Et godt forår kan ifølge Brøndbys træner godt gøre Andreas Maxsø aktuel for det danske landshold, hvis konkurrenterne har problemer

Af Mikkel Sloth

Andreas Maxsø gik lige fra sin ankomst i Brøndby direkte ind i startopstillingen, og han blev hurtigt styrmanden i træner Niels Frederiksens forsvar. Efter Kamil Wilczeks afgang blev han endda anfører for de blå-gule, og til 3point.dk tænker Brøndby-træneren nu lidt i samme baner, som fodbolddirektør Carsten V. Jensen gjorde for nyligt.

Her argumentede 'CV' for, at Maxsø bør kunne komme i spil til en EM-plads. Helt så kontant er Niels Frederiksen ikke, men han mener dog, at den 25-årige forsvarsspiller kan blive aktuel, hvis konkurrenterne til de centrale forsvarspladser oplever problemer i deres klubber.

- Jeg synes, han er dygtig. Jeg synes, han er rigtig, rigtig dygtig. Hvis han kommer til at spille et godt forår for os, hvorfor skulle han så ikke kunne konkurrere med dem i udlandet, der aldrig spiller?, spørger Frederiksen.

Brøndbys træner beskriver kort og godt Andreas Maxsø som en 'klassespiller', som er med til at holde styr på holdkammeraterne og holdets struktur.

Læs også:Glad Brøndby-anfører efter sejr: En dejlig holdpræstation

Andreas Maxsø har endnu ikke spillet for det danske landshold, men har til gengæld masser af kampe for blandt andet U21-landsholdet. 

Læs også:18-årig midtbanespiller får plads i Brøndbys spillerråd

Læs også:Mensah om ny anfører: Aldrig set en spiller arbejde så hårdt

Læs også:Brøndby-anfører imponeret af talenter: De har taget store skridt

Læs også:Brøndby-boss: Maxsø bør være i spil til en EM-plads