• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Niels Frederiksen: Her skal vi helst forstærkes

Foto: Getty Images

Niels Frederiksen er godt klar over, hvad han gerne vil have ind på holdet.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Maxsø ser ud til at være den næste Brøndby-spiller, som skifter væk fra mestrene i dette transfervindue. Dog ser det også ud til, at man kan have udsigt til, at der kommer noget nyt ind til de blågule.

Hvis det står til cheftræner Niels Frederiksen, så er det helt klart, hvor prioriteterne skal være, når man skal finde en ny. Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Der er ingen tvivl om - og det har vi også meldt ud flere gange - at vi kigger defensivt. Det er klart, at mange af de spillere, som vi har sagt farvel til, er på de defensive positioner. Så det vil jeg egentlig sige er det primære, lyder det fra Frederiksen.

I samme omgang fortæller han også, at han forventer, at der kommer forstærkning, men han har ikke noget problem med at vente lidt på, at den kommer.

- Det betyder ikke så meget for mig. Det er fint, hvis det er senere i vinduet. Det gør ikke noget. Det, der er vigtigt, er, at vi får de rigtige spillere ind. Derfor skal vi være grundige. Det er jeg også sikker på, at vi er, siger han og fortsætter:

- Jeg vil hellere vente en uge eller to eller tre mere, og så få det rigtige ind frem for, at hente en eller anden forhastet her og nu, lyder det fra Niels Frederiksen.

Brøndby spillede søndag aften uden Maxsø i kampen mod Viborg. Læs mere om det opgør her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020