Superliga Oliver Okstrøm

Niels Frederiksen om jubel: Derfor gjorde jeg det

Foto: Getty Images

Brøndby-cheftræneren slår fast, at det ikke har noget med 2018 at gøre.

Af Oliver Okstrøm

Det gav klare minder om en dag i Horsens i 2018, da Brøndby udlignede sent i overtiden til netop 2-2 på MCH Arena mod FC Midtjylland i torsdags. Det blev tilmed efterfulgt af en jubelscene fra Niels Frederiksen, som kunne ligne Bo Henriksens fra dengang.

Men det var nu ikke tiltænkt den kamp. Det fortæller Niels Frederiksen i et interview med TV3 Sport.

- Der er jo mange, der har prøvet at lægge noget i det, men der er egentlig ikke så meget i det. Det der er ren impulsiv jubel og glæde over en scoring i absolut sidste sekund, så der er ikke noget med, at jeg prøver at efterligne Bo fra 2018, som nogle har været ude med.

- Det er fuldstændig impulsivt, og når sådan noget sker, så tænker jeg ikke en rationel tanke, så handler jeg bare ud fra følelserne, lyder det fra Niels Frederiksen.

Da de to jubelscener bliver sammenlignet peger Niels Frederiksen med et skævt smil da også på, at Bo Henriksen hoppede undervejs.

Der er desuden blevet sagt og skrevet meget om og efter kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby. En del af det handler om, at den selvfølgelig lige præcis skulle ende 2-2. Læs mere om det her.