Video : Tipsbladet
Superliga

Nielsen erkender fejlslagen taktik: Det var naivt

David Nielsen havde mange områder, som gik skævt for Lyngby-holdet i søndagens ydmygelse.

I påsken fejrer man, at Jesus genopstod fra de døde efter, at han blandt andet var blevet pint under Pontius Pilatus. Påske-søndag var det Lyngby, som fik en hård omgang, da de tabte med 2-6 til Randers.

Efter kampen var det en afklaret Lyngby-cheftræner i form af David Nielsen, som skulle forklare, hvorfor det skulle gå så galt. Det sker i et interview med Discovery+.

- Det er nemt, hvor vi skal sætte fingeren på den her kamp. Det var en alt for dårlig start af os uden intensitet, og vi bliver spist i starten af kampen. Før vi finder ud af at tage vores røv sammen, så er vi bagud 3-0. Sådan er fodbold. Det kan ske nogle gange. Vi er stadig i gang med at reparere på nogle ting, siger han og fortsætter:

- Det er klart, at der er spillernes skuffelse, og jeg kommer ind med dunder og brag, og nu skal vi redde os og gøre alt muligt. Så får vi en god kamp mod Viborg, og så er der det der med, at så kan det være, at det kommer af sig selv. Det gør det bare desværre ikke i fodbold, og det så vi i dag hvorfor, lyder det fra David Nielsen.

Nogle af de ting, som gik skævt var, at de ikke fik dæmmet op for Randers' individualister, som løb dybt på Lyngby-defensiven gang på gang.

- Jeg vil gerne op og presse dem. Vi skal presse højt og alt muligt. Det er jo også naivt, så det er vi fælles om. Så det er en dag i Lyngby, hvor vi fejlede på alt inklusiv trænerens taktik, fortæller Lyngby-cheftræneren og tilføjer:

- Vi får ikke spillet bolden ud af pres, og vi kommer til at stå langt nede, mister bolde, taber dueller på kanten af feltet. Vi får ikke taget folk ud, der spiller 1-2. Vi får ikke fulgt nogle løb, og vores wingback er ude af position og spillet over, så det ligner, at vi er tre mand i bagkæden, når vi egentlig er fem, når vi forsvarer os dybt, fastslår David Nielsen.

Endelig minder han om, at det mest af alt handlede om større power og tryk, og at når man taber så klart, så er løsningerne ofte tydelige.