• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Nu vil FCM-reserve væk: Der er en del interesse allerede

Mads Døhr Thychosen har gjort op med sig selv, at han gerne vil væk nu.

Af Kenneth Jensen

Han blev i foråret fortalt af træner Kenneth Andersen, at han gjorde det godt til træning, men træningsindsatsen bragte ikke for alvor Mads Døhr Thychosen på holdkortet i FC Midtjylland, hvor han i sidste sæson bare spillede 13 gange i dansk fodoblds bedste række.

Det var utilfredsstillende, og han håbede derfor på mere i denne sæson.

Mads Døhr Thychosen ville bruge opstarten på at se, hvor han stod, men det lader ikke til, at han er kommet tættere på holdet, og derfor peger pilen mod en exit fra FC Midtjylland.

- Jeg skal nok finde mig noget andet, siger Mads Døhr Thychosen til Herning Folkeblad og slår forklarer, at han ikke kommer til at få svært ved at finde noget andet:

- Der er en del interesse allerede.

Den 22-årige back, der har en fortid som angriber, var for et par sæsoner siden udlejet til AC Horsens, hvor han gjorde det så godt, at han fik chancen på førsteholdet i FC Midtjylland på højrebacken.

Da klubben vandt mesterskabet, gjorde Thychosen det godt, men da klubben så for et år siden købte Joel Andersson fra Sverige, betød det også færre minutter og færre kampe for Mads Døhr Thychosen, hvis aftale med FC Midtjylland løber ud i sommeren 2023.

Højrebacken var ikke med i fredags, hvor FCM vandt med 1-0 over EfB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus