Video : Tipsbladet
Superliga

Ny FCK-stjerne: Jeg havde tre kriterier

Mohamed Elyounoussi sætter ord på skiftet til FC København.

Det kom som lidt af en overraskelse, at FC København torsdag kunne præsentere den norske landsholdsspiller Mohamed Elyounoussi.

I et interview med Discovery+ fortæller 28-årige Elyounoussi, der var fast mand for Southampton i Premier League i sidste sæson, nu, hvorfor han valgte FCK over andre klubber.

- Jeg havde tre kriterier til min næste klub: det skulle føles rigtigt for min familie, rent sportsligt skulle det være godt, og så har kontrakten selvfølgelig noget at sige. Når det kommer til de ting, passede FCK bedst.

- Der har selvfølgelig været andre klubber, jeg har snakket med, hvor de kriterier måske har været vendt om; hvor pengene har været bedst, og hvor familien så har været sidst. Når man opsummerer det, føles det rigtig godt at komme hertil.

Nordmanden er ikke udtaget til lørdagens kamp mod Vejle, og der kan gå flere dage, før han får sin debut for klubben. Han føler sig ellers i god form.

- Jeg har selvfølgelig holdt mig i gang den sidste måned. Jeg har været oppe i styrkelokalet, og det ser rigtig godt ud - næsten for godt. Nej, det føles godt. Der går nok nogle dage, hvor jeg træner for mig selv og så bagefter med holdet.

- Jeg har brug for nogle minutter, og vi har ikke travlt. Vi skal ikke skynde os. Vi kommer til at lægge en plan, og så må vi se, hvornår det bliver, men som fodboldspiller vil du selvfølgelig gerne være med. 

Mohamed Elyounoussis kontrakt med FC København løber indtil sommeren 2027.