• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ny Randers-profil er én af verdens hurtigste fodboldspillere

Foto: Getty Images

Randers FC's nye spiller Nikola Mileusnic er én af de hurtigste fodboldspillere på verdensplan.

Af Ole Hoffskov

Hvis Randers FC i særlig grad var på udkig efter noget fart til den offensive del af banen, kunne de ikke have valgt meget bedre, end de har gjort.

Mandag præsenterede kronjyderne den 27-årige australier Nikola Mileusnic som ny mand, og han bliver lidt løst betegnet som én af verdens allerhurtigste fodboldspillere. 

Der er da heller ingen tvivl om, at det bliver svært at finde en professionel fodboldspiller på kloden, der kan løbe fra Randers-spilleren. Mileusnic har i en kamp for Adelaide United fået konstateret en topfart på 36,2 km/t, og det er dybt usædvanligt for en fodboldspiller.

Læs også:Randers FC henter angriber med fortid i Premier League-klub

Til sammenligning fik Kamaldeen Sulemana registreret den hurtigste sprint i Superligaen i sidste sæson, da FC Nordsjælland-raketten rundede 35,6 km/t.

På Superliga.dk kan man se statistik for de seneste fire sæsoner i Danmarks bedste række, og her er der ikke blevet noteret en sprint i nærheden af Mileusnics 36,2 km/t. 

Det giver med andre ord god mening, hvis Thomas Thomasberg pønser på en taktik, hvor nyerhvervelsen fra Australien skal sendes af sted med bolde i dybden, og kronjyderne håber at kunne lukrere på Mileusnics fart.

Læs også:Randers overrasker: Henter australsk kantspiller

- Vi har søgt efter en kantspiller med fart i fødderne, og det har vi fundet i Nikola Mileusnic, som vi har holdt øje med i et stykke tid. Han er hurtig, direkte i sit spil og vil gerne udfordre sine modstandere, så vi glæder os til at se ham gøre lige nøjagtig det i Randers FC-trøjen, sagde klubbens direktør Søren Pedersen mandag til klubbens hjemmeside.

Du kan se Nikola Mileusnics vanvittige sprint ved at klikke her.

Læs også:Agent om Edgar Babayan: Interesse fra Superligaen og udlandet

Læs også:AaB-boss ville gerne sælge - spillerne ville blive

Læs også:BREAKING: FC København henter Mathias Zanka Jørgensen