Ny SIF-juvel? Testspiller med hattrick på 11 min.

Bare 11 minutter skulle Silkeborgs testspiller bruge i løbet af første halvleg på lave hattrick mod SønderjyskEs reserver.

Silkeborg IF og SønderjyskE mødtes for lidt mere end en uge siden i Superligaen, og her endte det 0-0 mellem de to mandskaber. Tirsdag eftermiddag var der til gengæld mål i støvlerne, da de to hold mødtes i en reserveholdskamp i Haderslev.

Det opgør trak Silkeborg sig sejrrigt ud af. 5-1 endte det.

Og for SIF var det formentlig glædeligt at se, at prøvespiller Gustav Marcussen, 23 år, lavede hattrick i første halvleg. Den tidligere Lyngby-spiller, der senest var i Uerdingen, viser sig frem i Søhøjlandet for tiden, og han scorede sit første mål i minut 34, og siden fulgte altså yderligere to scoringer, hvoraf den sidste kom i minut 45.

Første scoring var en ripost efter en afslutning fra Sebastian Jørgensen, og det var samme, der sketev ved 2-0 målet. Afslutning fra Jørgensen og opfølgning fra Marcussen. Målet til 3-0 var en afretning af Gustav Marcussen på et skud fra Nicklas Helenius.

De tre mål fra Marcussen var næppe det eneste, SIFs trænerstab glædede sig over, for både Nicklas Helenius og og Stefan Teitur Thordarson spillede reserveholdskampen fra start. Helenius fik første halvleg, mens Thordarson fik 60 minutter på banen. Dermed må de begge forventes at være klarmeldt til søndagens opgør mod AaB. De to spillere er nogle af de første på Kent Nielsens holdkort, når de er klar.

Silkeborg fik også mål fra unge Niclas Holm Pedersen, og det var nyindkøbet Oliver Sonne, der scorede målet til 5-1 i anden halvleg. For SønderjyskE scorede Julius Eskesen til 1-4.

Oprykkerne står noteret for to point efter to første runder - målscoren er 0-0.