• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

TV3 Sport bliver ikke bare en men til to kanaler, der i fremtiden vil vise masser af fodbold og andet sport.

Af Tipsbladet.dk

TV2 Sport er død og i stedet bliver hele to sportskanaler født i stedet hos MTG, der har køb TV2's aktiepost.

Fra og med i dag er Tv2 Sport blevet til Tv3 Sport 1, og 5. februar vil Tv3 Sport 2 også være i luften og tilbyder seerne masser af fodbold og andre sportsgrene

- Vi er stolte over at kunne præsentere et helt unikt setup med indhold, som de fleste misunder os. Vi mener i al beskedenhed, at vi nu kan måle os med de store internationale sportsbroadcastere, og vi vil med ydmyghed, glæde, passion og masser af hårdt arbejde gøre alt for, at danskerne tager de nye kanaler og den nye indpakning til sig, siger TV3 Sport-chef, Peter Nørrelund, der nu altså kommer til at vise sport på TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, TV3+, Viasat Golf og TV3 Sport Premier League.

- Hos Viasat er vi meget stolte over at kunne døbe endnu et par spændende sportskanaler og byde dem velkommen i vores perlerække af topkanaler. Med TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, Viasat Golf, TV3 Sport Premier League og naturligvis TV3+ har vi alt det bedste på vores parabolplatform, siger Viasat-direktør Jette Nygaard-Andersen.

Med de nye kanaler bliver TV3 Sport til Danmarks klart største leverandør af sport på TV i Danmark.

- Vi føler os privilegerede over at få lov at lege med så mange sportsrettigheder på så fine kanaler. Vi vil nu gå i gang med at udvikle kanalerne yderligere, og som altid vil vi gøre vores ypperste for at levere det bedste setup omkring rettighederne,” siger Peter Nørrelund, som garanterer høj produktionskvalitet og de bedste folk på posterne. "Vores værter, eksperter og journalister glæder sig til at komme i gang med arbejdet, og uanset om det er Champions League, Premier League, Superliga, håndbold, tennis, NFL, Formel 1 eller nogle af de mange andre rettigheder, vi skal behandle, vil vi levere topprodukter, siger Peter Nørrelund.

TV3 Sport får den samme distribution som TV2 Sport og afløser reelt den nu tidligere kanal.

Sådan bliver sporten fordelt:

TV3 Sport 1: Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

TV3 Sport 2: Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har WTA-tennis med Caroline Wozniacki, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafeliga, speedway og andet motorsport.

TV3 Sport Premier League/HD: 24 timers fodboldkanal med den engelske Premier League som omdrejningspunkt. TV3 Sport Premier League ophører med udgangen af indeværende sæson.

TV3+: Underholdningskanal med masser af premium-sport som Champions League, Premier League, Superliga, Boksning, Formel 1.

Viasat Golf: Premium-golfkanal med alt fra golfens verden.

Viaplay: Webtjeneste med sport, film og TV. Alle ovenstående rettigheder plus spansk, italiensk og hollandsk fodbold.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus