• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Nyt forsøg: FCM stadigvæk efter brasser-forsvarer

Foto: Getty Images

Det ser nu ud til, at der stadig er interesse for den brasilianske forsvarsspiller.

Af Oliver Okstrøm

Tidligere i transfervinduet har FC Midtjylland været sat i forbindelse med den brasilianske midterforsvarer Rodrigues de Oliveira fra Gremio. Dengang blev han omtalt som en plan B, og det endte da også med, at man valgte Juninho.

Det lader dog til, at midtjyderne ikke har droppet tankerne om Rodrigues helt endnu. I det store brasilianske medie UOL bliver det nu opfattet som meget sandsynligt, at FCM kommer til at hente endnu en brasilianer.

Her skulle der i første omgang være tale om en lejeaftale for ham, hvor der vil være en købsoption I de kommende dage bliver det forudset, at de to klubber kommer til at forhandle om det endelige beløb. Derudover vil der være en betaling for lejeaftalen, forlyder det.

Tidligere har brasseren været meget ind og ud af Gremio-holdet, men på det seneste er det begyndt at ligne, at han ikke kommer til at spille så meget på denne side af sommerferien, da han oftest slet ikke har været udtaget til kampe.

Rodrigues har kontraktudløb med Gremio ved udgangen af 2022, og han har tidligere i karrierne spillet for ABC FC og Cruzeiro. 

Foruden førnævnte Juninho har FCM også allerede hentet Charles denne sommer, så den samlede flok af brasilianere i truppen tæller de nævnte plus Brumado, Paulinho og Evander.

Claus Steinlein har senest også peget på, at de kommer til at hente op til to nye spillere yderligere i dette transfervindue. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020