• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Nyt navn til AGF-hjemmebane

Nyt navn til AGF-hjemmebane

Når tilskuere fremover skal overvære AGF i Århus, bliver det på Ceres Park.

Af Michael Ehrhorn

I AGF er glæden og forventningerne store forud for den kommende sæson i Alka Superligaen. Her er man tilbage trods en svingende sæson i 1. division, men i Århus glæder man sig for alvor over atter at have byens hold i landets bedste række. 

Det er ikke kun tilværelsen i Alka Superligaen samt spillertruppen, der ændrer sig i den kommende sæson. Det gør også det stadion, klubben spiller sine hjemmekampe på. Navne som NRGI Park og Atletion har tidligere prydet stadion i Århus, der nu får et nyt navn. 

Læs også: AGF henter irakisk landsholdsspiller

Det er Ceres Bryggerierne, der har sikret sig navnerettighederne til den kommende sæson, og tilskuerne kan dermed glæde sig til oplevelser på Ceres Park: 

- Vi kunne ikke have fået en bedre ramme til at markere navneskiftet. Vi har flere spændende tiltag i støbeskeen, som vi løfter sløret for frem mod kampen. Vi vil gerne være med til at lave en fodboldfest i Ceres Park - og vi håber naturligvis på, at vi får et fyldt stadion til AGF's comeback i Alka Superligaen, siger Freddy Larsen, der er sponsor- & eventchef i Royal Unibrew, til klubbens hjemmeside.

AGF indleder sæsonen den 19. juli på hjemmebane, når Brøndby IF kommer på besøg. Et opgør hvor der forventes at blive tryk på lægterne på Ceres Park. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus