OB-anfører afviser tanker om karrierestop
Illustration
Superliga

OB-anfører afviser tanker om karrierestop

OB's anfører Anders Møller Christensen fylder 37 år til sommer, men føler sig klar til at fortsætte karrieren. 

OB’s anfører Anders Møller Christensen har været i situationen før.

Halvvejs i sæsonen har han et halvt år tilbage af kontrakten med OB, og da han har en fødselsattest fra 1977, er spørgsmålet uundgåeligt: Er det slut til sommer? Han fik samme spørgsmål sidste år ved denne tid, og han er klar over, at det også er et tema nu. Bare ikke for ham selv.

Anders Møller Christensen føler sig således frisk, og han har ikke gjort sig store overvejelser om hverken kontrakt eller karriere.

- Jeg ser, hvad der sker. Jeg har en kontrakt med OB indtil sommer, og så må vi se. Lige nu føler jeg ikke, at jeg stopper i hvert fald. Jeg føler, at jeg godt med efter min skade, og jeg er fit rent fysisk, så jeg forholder mig bare til kontrakten frem til sommer, siger Anders Møller Christensen til tipsbladet.dk.

I tidligere situationer er hans fremtid først blevet afklaret i løbet af foråret, og det bliver formentlig ved samme tid, han finder en afgørelse denne gang.

- Det gør det nok – eller senere. Vi må se, hvad der sker. Jeg tager det stille og roligt og forholder mig til kontrakten. Så tager vi det derfra. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, siger han og afviser, at han er i dialog med OB om en forlængelse lige nu.

I efteråret sad han udenfor med en skade i flere uger, men selvom skadesperioden var den første i mange år, har den ikke påvirket hans tanker om en eventuel karriereafslutning.

- Overhovedet ikke. Jeg har det fint efter min skade, og jeg er fysisk med, som jeg var inden skaden. Der er ikke noget, der har ændret min mening eller holdning til det, siger OB-anføreren.

Anders Møller Christensen kom til OB i sommeren 2006. Han har forlænget sin kontrakt fire gange siden da – senest med et år ad gangen i 2012 og 2013.