• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB-boss giver Alm sikkerhed: Fyres ikke i dag

Foto: Getty Images

OB-fodbolddirektør Björn Wesström skyder desuden mod medierne efter weekendens afvisning.

Af Oliver Okstrøm

OB har fået en svag sæsonstart med kun ét point efter de første fem runder af Superligaen. Senest tabte fynboerne med 0-2 på udebane mod Brøndby, hvor fodbolddirektør Björn Wesström ikke ville udtale sig efter kampen, hvor emnet var cheftræner Andreas Alms fremtid.

I et interview med OB-fanpodcasten Stemmer fra Ådalen forklarer han nu sit valg.

- 10 minutter efter en kamp er et ekstremt dårligt tidspunkt at tale om langsigtede spørgsmål. Der er en følelse, og det er ikke relevant og professionelt. Når det eneste spørgsmål, der er relevant for medierne er, om vi skifter træner eller ej, så kommer svaret til at være, at jeg ikke vil tale om det, da det er en personalesag, siger han og fortsætter:

- Jeg synes ikke, at det giver mening at tale om det. Og så synes jeg, at det er utroligt nemt for medierne, at når man afviser muligheden for at tale med dem, så bliver de skuffede. Man tager det personligt, hvilket jeg synes er utroligt. Det er ikke godt nok. Jeg stiller op ni ud af ti gange, men når man lige har tabt en kamp, synes jeg ikke, at det er tiden til at evaluere træneren i medierne, forklarer OB-fodbolddirektøren.

Han peger desuden på, at det ville sende et forkert signal på alle parametre, og derfor takkede han altså nej efter kampen.

Wesström kan desuden give det svar, at man hele tiden evaluerer, og når det kommer til cheftræner Andreas Alm, så bliver det slået fast, at de ikke kommer til at skifte ham 'i dag'. 

Mens der altså ikke er udsigt til udskiftning på trænerposten, så er der nyt på vej på spillersiden, hvor det både handler om ud og ind. Dog uden at komme nærmere ind på positionen. Det bliver dog ikke en målmand, afslører han og lader supporterne om at spekulere i, hvordan de vil blive forstærket.

På TV3 Sport, som blev afvist i weekenden, stod det klart for en af mediets eksperter, hvorfor Wesström ikke ville udtale sig. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.