• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-boss om transfers: Sikker på, at vi nok skal få nogle muligheder

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Michael Hemmingsen er ikke i tvivl om, at OB nok skal have muligheder for at agere på transfermarkedet.

Af Victor Risager

Når transfervinduet åbner, har OB råd til at gribe diverse muligheder, hvis de rigtige skulle opstå. Sådan siger Michael Hemmingsen i et interview med Eurosport.

Coronakrisen har ellers haft en stor indflydelse på økonomien i danske og udenlandske klubber, og det kan muligvis få en indflydelse på sommerens transfermarked. I Ådalen er man også påvirket, men sportschef Michael Hemmingsen er sikker på, at OB vil have muligheder i transfervinduet.

- Selvfølgelig er vi også et eller andet sted påvirket af den periode, vi lige har været igennem, men jeg er sikker på, at vi nok skal få nogle muligheder. Og hvis det er de rigtige muligheder, har vi også muligheden for at gøre noget.

Læs også:Horsens-boss vil drille AGF eller FC København i kampen om Europa

- Nu er transfervinduet også forlænget, så der behøves ikke at gøres meget så hurtigt som muligt, så man kan måske godt sidde og vurdere lidt på de forskellige ting, der opstår, og der tror jeg, at vi har muligheder, siger Michael Hemmingsen til Eurosport.

I OB er ambitionen også at komme i top seks igen, efter at det glippede i den indeværende sæson. Til at hjælpe med det har man allerede sikret sig en forstærkning i form af Emmanuel Sabbi, og hvis nogle spillere skal sælges, vil OB hente endnu bedre spillere ind.

- Hvis der kommer til at ske noget, handler det om for os at sige, at hvis vi skal af med spillere, skal vi have noget bedre ind – eller noget, der kan klare de samme opgaver. Men vi har et rigtig godt hold. Jeg tror også, at jo mere de spillere her er sammen, desto bedre resultater kommer der også. Jeg synes også, vi havde et godt transfervindue sidst, og vi får en ny spiller denne sommer, så jeg synes, at vi har forberedt os godt til det (at komme i top seks i næste sæson, red.), siger sportschefen.

Læs også:Optakt: OB - Silkeborg IF

OB møder onsdag Silkeborg IF i Superligaen i et opgør, der ikke har indflydelse på stillingen i deres nedrykningspulje. OB er således sikre på at vinde puljen og skal i Europa-playoff møde nummer to fra den anden nedrykningspulje. Det bliver enten AC Horsens eller Randers FC.  

Se hele klippet med Michael Hemmingsen i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får champagnepropperne lov at springe?

Læs også:Michelsen: Har rejst os flot efter Silkeborg-blamage

Læs også:FC København forgylder agenter: Har betalt mere end 30 millioner

Superliga

Mere Superliga

Fokus