Video : Tipsbladet
Superliga

OB-boss fastholder: Tverskov ville til udlandet

OB's fodbolddirektør Björn Wesström afviser kritikken fra Jeppe Tverskov.

Jeppe Tverskov rettede i sidste uge en hård kritik af sin tidligere arbejdsgiver OB for den måde, klubben kommunikerede på i forbindelse med hans afsked i Ådalen.

Flere gange lød det fra OB-lejren, at Jeppe Tverskov havde valgt at takke nej til en kontrakforlængelse, fordi han gerne ville til udlandet, og det ser selvsagt besynderligt ud nu, hvor defensivspilleren står i FC Nordsjælland.

Jeppe Tverskov mener imidlertid, at snakken om udlandet blev skabt af OB - ikke ham selv.

- Det syntes jeg var lidt... Altså, det er jo i princippet min beslutning. Jeg havde kontraktudløb, som rigtig mange spillere har hvert eneste år, og når man har det som spiller, ser man på, hvad man har af muligheder.

- Alligevel blev det meldt ud af OB, som om jeg nærmest allerede havde noget på plads i udlandet, og det gjorde, at snakken kom til at handle utrolig meget om det. Derfor ender det med at se mærkeligt ud, at jeg nu er i FC Nordsjælland, og det havde det ikke behøvet.

- Derfor synes jeg heller ikke, at jeg skal sidde og forsvare noget som helst, sagde Tverskov i interviewet.

Tipsbladet har foreholdt OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, kritikken fra klubbens tidligere anfører, og svenskeren fastholder, at udlandssnakken ikke var grebet ud af den blå luft. 

- Jeg gider ikke bruge tid og kræfter på den sag længere, men jeg kan godt sige, at det var vores meget klare opfattelse, at han ville til et andet land end Danmark. Da vi havde de samtaler, tror jeg ikke, det var hans plan at tage til FC Nordsjælland, men nu er han der, og vi ønsker ham held og lykke, siger Björn Wesström.

Har Jeppe Tverskov sagt direkte til dig, at han ville til udlandet?

- Jeg ønsker ikke at referere fra de samtaler, vi har haft, men jeg vil gerne konstatere, at jeg ikke tror, det var hans plan at blive i Danmark. 

Er du skuffet over, at Jeppe er skiftet til FC Nordsjælland?

- Nej, det er hans eget valg, og det har vi respekt for, lyder det fra Björn Wesström.

Jeppe Tverskov tørnede ud for OB i syv år og spillede 232 kampe for de stribede fra Fyn.