• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

OB er færdig med at handle: Arbejdede hårdt på ekstra tilgang

OB er færdig med at handle: Arbejdede hårdt på ekstra tilgang
Casper Dalhoff / Polfoto

OB's sportsdirektør Jesper Hansen fortæller, at klubben er færdig med at handle.

Af Martin Davidsen

OB er færdig med at handle i dette transfervindue. 

Det fortæller sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk. 

Han regner således ikke med mere aktivitet på Fyn.

- Det forventer jeg ikke. Vi er godt tilfredse med udgangen af transfervinduet. Vi har fået to spillere ind i Ryan Johnson Laursen og Casper Nielsen, og så har vi gjort os nogle overvejelser. Da Mohamed El Makrini fortalte, at han gerne ville til Holland, mente vi, at vi var godt dækket ind. Vi har også hentet Nicklas Helenius ind fra sommer, og så har vi arbejdet på finde noget, der kunne hjælpe os i foråret. Vi har arbejdet meget på det, men vi har også sat overliggeren højt, for vi har Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen, som er to gode angribere. Desuden har vi Joan Simun Edmundsson og Rasmus Jönsson, der kan spille i angrebet, og så er der de unge spillere Kristian Weber og Yao, der også kan bruges der. Hvis vi skulle have en ind, skulle han gøre en forskel, og der har vi ikke fundet noget - også på grund af økonomien, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

- Målet har været at holde sammen på truppen, og der har været stor interesse for en del af vores spillere, så vi er glade for, at vi har kunne holde fast på holdet, tilføjer han. 

Mohamed El Makrini har været stamspiller i OB gennem det seneste halve år, men Jesper Hansen mener ikke, at OB-truppen bliver I ikke svækket betydeligt af salget af hollænderen.

- Vi har fået to gode spillere ind. Mohamed har været en god spiller for os, og han har været fantastisk professionel. Vi har drøftet det meget, og vi har fået to spillere ind, der betyder, at Kent Nielsen kan blande kortene anderledes. Casper Nielsen er en mere boldfast spiller end Mohamed El Makrini, og sammen med Ryan giver han os noget andet, siger Jesper Hansen.

OB har kun scoret 16 mål i efterårets 21 Superliga-kampe, og der har været meget fokus på de manglende mål fra angriberne. Jesper Hansen har dog tiltro til klubbens angrebsdepartement, selvom Rasmus Festersen senest har pådraget sig en skade. 

- Rasmus Festersen er begyndt at jogge igen, og han støder til resten af truppen på træningslejren. Vi har en tro på ham og Anders K. Jacobsen, og vi har vendt mulighederne for at bruge Joan Simun Edmunsson og Rasmus Jönsson i angrebet. De overvejelser har også spillet ind, og i Edmundsson har vi en spiller, der kan give os noget i hovedspillet. Yao og Weber er også kommet godt fra land. Desuden giver Ryan Laursen og Casper Nielsen os også ander muligheder i offensiven, og hvis Ryan skal bruges på backen, kan Mikkel Desler bruges længere fremme. Sådan har vi vurderet tingene, og når vi også tænker på, at Nicklas Helenius kommer til klubben til sommer, er vi godt tilfredse med truppen, siger Jesper Hansen.

- Når man kigger på mulighederne og sammenholder det med den tro, vi har på truppen, skulle det være noget, vi havde en tro på. Vi har også haft Valmir Berisha på besøg, men vi har før taget en spiller som Vladimir Dvalishvili ind, der har et godt CV, men som skulle bruge lang tid på at falde til. Det spiller også ind. Nu kommer Nicklas Helenius til sommer, og vi er trygge ved truppens sammensætning, tilføjer han. 

Jesper Hansen oplyser desuden, at Valmir Berisha ikke umiddelbart er aktuelt for OB, selvom han kan hentes på en fri transfer. 

I ligger næstsidst i Superligaen. Hvilke forventninger har I forårssæsonen med den nuværende trup?

- Vi skal arbejdes os væk fra vores position i bunden. 

Tror I på, at det kan lade sig gøre med den nu værende trup?

- Ja, det gør vi. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus