• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard

OB forlænger med lokal profil

OB forlænger med lokal profil
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB har forlænget aftalen med midtbanespilleren Jens Jakob Thomasen frem til 2020.

Af Malte L. Nørgaard

Jens Jakob Thomasen er en rigtig Odense-drenge, og nu har den unge midtbanespiller valgt at forlænge kontrakten med Fyns største klub frem til sommeren 2020.

Det oplyser OB på deres hjemmeside.

- Det er ikke længe siden, at vi forlængede aftalen med Mathias Greve, og vi glæder os over, at vi nu kan forlænge med endnu en af de spillere, der er kommet fra vores eget talentakademi. Jens Jakob er en dygtig fodboldspiller, der allerede har vist, at han kan gøre sig gældende på liganiveau, og at han har potentiale til at blive en endnu mere markant profil for os i OB. Det ser vi frem til at arbejde henimod i fællesskab, ligesom vi glæder os over at fastholde en af de spillere, der er gået hele vejen gennem vores eget talentsystem, og derigenmmen har udviklet sig til en dygtig Alka Superliga-spiller, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Jens Jakob Thomasen spillede ungdomsfodbold i Sanderum Boldklub, men flyttede allerede i en tidlig alder til OB, hvor han siden 2014 har været en del af førsteholdet.

Derfor glæder det også den unge fynbo, at han nu får lov at fortsætte hos OB.

- Jeg har aldrig prøvet andet end at være én af klubbens egne spillere. Jeg føler mig meget hjemme, og det giver mig tryghed, at jeg ved, at klubben gerne bruger sine egne spillere, så længe der er kvalitet nok. Det er et fedt præg på en stor klub som OB, at vi også er i stand til at have spillere fra egen avl, der kan gøre sig gældende i Superligaen. Vi er nogle stykker af disse, og selvom vi ikke er så gamle, så giver det en følelse af, at der er nogle kulturbærere på holdet. Vi ved, hvordan tingene skal gøres, og vi kender klubben ud og ind, siger han og fortsætter.

- Jeg har en klar tro på, at OB kan være med til at videreudvikle mig, ligesom jeg har en klar tro på, at jeg kan fortsætte med at bidrage til den udvikling, klubben er i. Jeg er meget motiveret til at være en del af det samarbejde og de fremtidsudsigter jeg ser for både mig selv og for klubben, og derfor er jeg rigtig glad for forlængelsen. Det er fedt at være med til at sætte sit præg på en klub som OB, hvor jeg har været så længe, og hvor jeg er en del af de spillere, der kan bære den fynske og odenseanske kultur videre til de spillere, der kommer udefra. Min ambition var fra starten, at jeg skulle ind og gøre mig gældende på holdet hurtigst muligt, og jeg er nået et godt stykke, men jeg glæder mig over at have et år mere til at sætte endnu mere præg på holdet og spillet, siger han.

Jens Jakob Thomasen har spillet 65 førsteholdskampe for OB. Hans tidligere aftale med klubben løb til sommeren 2019.

I denne sæson er det blevet til 16 kampe i den stribede trøje for 21-årige Thomasen, der også står noteret for 2 kampe på det danske U/21-landshold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus