OB får tidligere topscorer tilbage
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

OB får tidligere topscorer tilbage

Den norske angriber vender tilbage til OB i denne uge.

Andreas Alm får tilsynelande  snart en angriber mere i truppen i OB.

Efter lidt mere end tre måneder som lejesvend i Odds Ballklub vender Sander Svendsen således tilbage til Ådalen i denne uge, når lejeaftalen med den norske klub udløber tirsdag.

Sådan lyder det i hvert fald fra Tore Andersen, der er sportslig leder i Odds BK, over for eurosport.no.

- Sander trives godt i Odd, og føler, at han gør det godt her, men Odense vil have ham tilbage, så sådan er det bare, siger Tore Andersen til eurosport.no og tilføjer, at nordmændene har været meget klar for at holde på Sander Svendsen:

- Vi har været åbne om en forlængelse og at starte en dialog om at lade ham fortsætte her, men som det ser ud lige nu, rejser han tilbage til Danmark på tirsdag.

Selv sagde Sander Svendsen til Telemarksavisa søndag, at han er klar på at blive i Odd, hvor han føler sig til rette, og at han endnu ikke havde bestilt en flybillet tilbage til Danmark.

I Odds BK har den 24-årige angriber fået godt med spilletid, og det er blevet til 17 kampe for klubben. Her har han scoret to mål og derudover også stået for tre målgivende afleveringer.

Sander Svendsens kontrakt med OB udløber om to år. Han var holdets topscorer i 2019/20-sæsonen med 13 fuldtræffere i ligaen.