• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK er meldt interesseret, men OB har ikke opgivet tankerne om en mere permanent aftale med Djiby Fall.

Af Thomas Pyndt

FCK, FC Köln, Brøndby, Bundesligaen, norske klubber.

Der kan sagtens blive budkrig om Djiby Fall til januar, men hvor står OB henne i det spil? Den 26-årige senegaleser har jo tidligere vist, at han har et godt forhold til den fynske klub, blandt andet da han i sommer valgte et gensyn på lån med Odense i stedet for andre, danske muligheder.

Det tog godt nok lidt tid at finde formen, men fem mål i 14 kampe er godkendt, og de to scoringer mod Twente i Europa League viste formatet. Men er OB også i spil til at lave en mere permanent aftale med angriberen?

- Det kan da sagtens være, men vi går altså ikke i krig med nogen forhandlinger før den sidste kamp i efteråret er spillet. Men det er bestemt ikke noget, vi er uinteresserede i.

- Vi har ham jo tæt på, og du kan sagtens se, at han har gode færdigheder. Det er jo ikke tilfældigt, at han har scoret mål gennem det meste af sin karriere. Han har helt specielle evner, så det er slet ikke lukket fra vores side, siger OB's nyudnævnte sportsdirektør Poul Hansen til Tipsbladet.

Men hvad nu hvis det kom til en decideret budkrig mellem FC København og OB, hvordan ville det gå?

- Vi ved, hvad vi vil give... Nej, det vil vi ikke kommentere på, for vi er jo slet ikke i gang med forhandlingerne, siger Poul Hansen.

Men hvordan skaffer FCK eventuelt plads til Djiby Fall, hvad siger Dame N'Doye til en mulig genforening og hvad mener den tidligere FCK-træner Ståle Solbakken om snakken om angriberen, når nu også FC Köln har et hul i frontkæden?

Læs mere: Tipsbladet Fodbold har kigget nærmere på angrebskabalen i Parken. Avisen er på gaden nu, men du kan også læse den på din pc ved at klikke her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus