• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

OB melder om vild interesse for Brøndby-kamp: Det er en gyser

Der er lagt op til højspænding, når OB lørdag hjemme møder Brøndby, og det kan mærkes på billetsalget.

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndby vandt mandag aften med 4-1 over et reservespækket FC Midtjylland-hold og sikrede sig dermed vigtige tre point til regnskabet og en uhyre spændende sidste spillerunde i Superligaen.

For her skal Brøndby en tur til Odense, hvor OB er værter.

Faktum er, at hvis Brøndby vinde den sidste kamp mod OB, sikrer man sig den fjerdeplads, der giver adgang til Europa League-playoff-finalen mod enten Randers FC eller AGF og holder dermed drømmen og ambitionen om europæisk fodbold i live.

OB har ligeledes alt at spille for. Det fynske hold ligger inden kampen netop på den fjerdeplads men kan med en sejr mod Brøndby rykke op på bronzepladsen, hvis Esbjerg fB på samme tid taber ude mod FC Midtjylland. Til gengæld slutter OB, der længe har snust til bronzemedaljerne helt nede som nummer fem - og dermed uden for de europæiske pladser - hvis Brøndby vinder kampen

Så lørdag klokken 17 er der lagt op til et brag af en kamp imellem OB og Brøndby, og forventningen i Odense-klubben er da også, at der kommer masser af tilskuere - ja, faktisk regner man med sæsonrekord. 

- Jeg regner klart med, at vi slår sæsonrekorden, og jeg regner med, at vi bliver et sted mellem 12.000 og 15.000, siger OB's kommercielle chef Jack Jørgensen til Stemmer Fra Ådalen.

Interessen for kampen er allerede ganske massiv, og den tendens kommer med sikkerhed til at fortsætte frem mod weekenden.

- Det er noget af en gyser på lørdag, og allerede fra begyndelsen af sidste uge, kunne vi se, at der var en tidlig interesse for kampen. Det er fortsat henover weekenden, og vi har rundet omkring 10.000 lige nu, siger Jack Jørgensen.

De tre første opgør mellem de to klubber er i denne sæson sluttet med en sejr til OB og to uafgjorte.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus