• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-profil med kontraktudløb: Alt om fremtiden overlader jeg til agenten

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jacob Barrett Laursen har kontraktudløb efter denne sæson, men han har fuldt fokus på opgaverne i OB. Alt om fremtiden sørger agenten for.

Af Victor Risager

I sidste sæson nød Jacob Barrett Laursen godt af cheftræner Jacob Michelsens systemskifte i OB, der sendte venstrebacken frem som wingback, og Barrett Laursen kvitterede med fem mål på 29 kampe i Superligaen.

Igen i denne sæson er Barrett Laursen udset til at være en af profilerne på OB-holdet, men efter sæsonen kan han kvit og frit forlade den fynske klub. Hans kontrakt udløber i sommeren 2020.

Det er imidlertid ikke noget, han tænker på lige nu. Han holder fuldt fokus på opgaverne i OB og lader agenten om fremtiden, fortæller han til Fyens Stiftstidende.

- Jeg tænker udelukkende på opgaverne lige nu. Alt det andet om fremtiden overlader jeg til agenten. Ellers kan man ikke koncentrere sig om at yde det optimale her og nu, fortæller Jacob Barrett Laursen.

Den 24-årige wingback kom til OB fra Juventus på en lejeaftale i 2013, og i 2014 skiftede han permanent til den fynske klub. Siden er det blevet til 102 kampe for OB med syv mål og 13 oplæg til følge.

Foruden Jacob Barrett Laursen har forsvarsprofilerne Jeppe Tverskov og Ramon Leeuwin også kontraktudløb næste sommer ifølge Transfermarkt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus