• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ronni Vester

OB skriver kontrakt med ungt talent

OB skriver kontrakt med ungt talent
Illustration

OB har fået papir på den 18-årige forsvarsspiller Emil Peter Jørgensen, der fremadrettet tiltræder permanent i førsteholdstruppen.

Af Ronni Vester

Emil Peter Jørgensen debuterede på OB's Superliga-mandskab tilbage i 2013, men ellers har den unge forsvarsspiller primært været fast mand på klubbens U-19-hold.

Men nu bliver det sandsynligvis til meget mere bold i den bedste række, eftersom Emil Peter Jørgensen har skrevet under på en kontrakt med OB. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi er glade for, at vi er blevet enige med Emil Peter Jørgensen om en aftale. Dels fordi han er en af vores egne spillere, og selvfølgelig også fordi han har et stort potentiale. Vi tror på, at han kan udvikle sig til Superliganiveau.

- Han har allerede haft sine første kampe i Superligaen, og han har jævnligt trænet med vores førsteholdstrup, så han ved, hvilke udfordringer, han står overfor, og jeg er sikker på, at han har både talentet og mentaliteten til at tage udfordringen op og bygge videre på sin udvikling, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmside. 

Emil Peter Jørgensen har spillet i OB, siden han var ni år, og han er noteret for 30 kampe på diverse ungdomslandshold. 

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

AGF har åbnet foråret med to sejre i to kampe, og nu venter en meget svær modstander i FC Midtjylland, der ligeledes ...

Mere Superliga

Fokus