• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Efter nyt nederlag: Alm reagerer på stor fankritik

Foto: Getty Images

OB-fansene rettede kritik mod klubben i nederlaget til FCM, men sådan skal det være, siger Andreas Alm.

Af /ritzau/

Kritikken hagler ned over OB og cheftræner Andreas Alm for tiden.

Holdet er på tiendepladsen i Superligaen, og efter sidste uges 0-3-nederlag til Silkeborg IF kom kritikken fra én af klubbens egne sponsorer.

Direktøren for OB’s storsponsor Barfoed Group, Frederik Barfoed, fastslog nemlig sin utilfredshed med klubben på det sociale medie X.

- Alm forlænget sin kontrakt? Man forstår ikke, hvad der sker, OB har indtil videre været en sportslig skandale i endnu en sæsonstart. Indkøb i øst og vest og et hold, der ikke kender game planen, skrev Frederik Barfoed.

Søndag aften tabte OB med 1-2 til FC Midtjylland, og her havde de medrejsende OB-fans flere kritiske bannere med på tribunen. Blandt andet et med teksten: "Ambitioner om fast top-6. Niveau til 1. division."

Den kritik fra fans og interesserede i OB bliver dog hilst velkommen fra klubbens cheftræner Andreas Alm.

- Hvis vi vil skrue op for ambitionerne som klub, så er det præcist sådan her, det skal være. Det betyder noget for os, hvad supporterne mener og føler. Også i modgang.

- Vi kan ikke sige, at vi vil have mange mennesker på stadion, men at de så ikke kan give udtryk for deres følelser, når vi så ikke vinder kampe. Det, tror jeg, er skidt, siger Andreas Alm.

Den svenske OB-træner maner i stedet til ro, og han så i stedet en rigtig retning i sit mandskabs præstation søndag aften trods nederlaget til FC Midtjylland.

- Spillerne stod sammen på en god måde, og alle lagde deres OB-hjerte ude på banen. Men det er hårdt at tabe kampe, og det tager hårdt på os.

- Vi er på vej til at kunne stabilisere vores situation lidt mere, men samtidig er det svært at sige netop det, når resultaterne ikke er der, siger Andreas Alm.

OB ligger nummer ti i Superligaen med otte point efter ni runder. Den dårlige stime på tre nederlag i træk skal fynboerne forsøge at vende i næste spillerunde på hjemmebane mod Lyngby Boldklub.

/ritzau/