• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB-træner om AGF: De er ved at spille op til deres store budget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jakob Michelsen roser AGF forud for holdets besøg i Odense. Han påpeger dog samtidig, at hans eget OB-mandskab har lige så mange point.

Af Anders Dehn

Superliga-repræsentanterne fra landets anden- og tredjestørste byer mødes i aften. Og for en sjælden gangs skyld er der topplaceringer på spil, når OB og AGF krydser klinger.

Især AGF går ind til kampen i storform efter fire sejre på stribe og fem kampe uden at lukke mål ind. Det har OB's cheftræner, Jakob Michelsen, naturligvis også noteret sig. Han fremhæver "matchvinder-typerne" Jakob Ankersen og Mustapha Bundu og det faktum, at holdet har fået nogle arbejdsheste ind.

Læs også:AGF må undvære angriber og keeper mod OB

- AGF har endnu en gang haft et godt transfervindue og er ved at spille op til det store budget, som de har. Der er ro på bagsmækken, og de har tro på de ting, de går og laver. De har fire sejre i træk, og der venter os en sjov kamp. Men når jeg nu roser AGF så meget, så har vi jo lige så mange point som dem, siger Jakob Michelsen til Sport Fyn.

Tipbladets halvårlige analyse af Superliga-klubbernes sportslige budgetter udkommer i dag, og ifølge det har AGF rækkens fjerdestørste budget på 44 millioner. Derefter følger AaB (38) og Michelsens OB (36).

Læs også:Optakt: OB - AGF

OB og AGF ved dog bedre end de fleste, at store budgetter ikke nødvendigvis er lig med høje placeringer. I denne sæson er holdene dog kommet fint fra land, og vinderen af aftenens kamp lægger sig op på tredjepladsen - i hvert fald indtil Brøndby IF spiller på søndag.

Michelsen og co. må dog undvære et par forsvarsspillere, mens Jeppe Tverskov først vendte tilbage i træning torsdag efter et par sygedage. Se hele truppen her.

Der er kickoff fra Nature Energy Park klokken 19.

Læs også:AGF-forsvarerer inden OB-gensyn: Forsøger ikke at lægge så meget i det

Læs også:OB-stopper klar til AGF-kamp: Jeg har været meget svag de sidste par dage

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020