• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB vil kalde kaptajnen til forhandlingsbordet

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB's kaptajn, Jens Jakob Thomasen, har bare et år igen af sin aftale med klubben, men det er OB klar til at lave om på.

Af Kenneth Jensen

De har brugt sommeren på at gøre ham til kaptajn i OB, men om et år kan midtbanespiller Jens Jakob Thomasen være fortid i den fynske klub.

I hvert fald hvis man ikke får forlænget den aftale, der løber ud den 30. juli 2022, så vil han være transferfri og kan skrive med en ny arbejdsgiver.

Der har været stille omkring Jens Jakob Thomasens kontraktsituation, men nu fortæller sportschef Michael Hemmingsen til tipsbladet.dk, at man inden for nær fremtid er klar til at kalde kaptajnen og hans bagland til forhandlingsbordet.

- Status med Jens Jakob er, at han har kontraktudløb om et år, så vi vil inden ret længe sætte os ned og få set på, hvad det skal udmønte sig i, så det tager vi, når det kommer, siger Michael Hemmingsen til tipsbladet.dk.

En del af den nye OB-strategi er også at tjene penge på spillere, og derfor skal OB også have klarlagt, hvad Jens Jakob Thomasen ønsker. For ønsker han ikke at forlænge aftalen, skal OB have vurderet, om det giver mest mening at spille sæsonen til ende med midtbanespilleren for derefter at miste ham på en fri transfer, eller om man skal sælge nu eller i januar.

Om det så ender med en ny aftale, afhænger af gode grunde også af, hvad Jens Jakob Thomasen ønsker. Den 25-årige midtbanespiller, der står til at få en nøglerolle under træner Andreas Alm i denne sæson, er ikke meget for at tale om sin kontraktsituation.

- Et eller andet sted forholder jeg mig til, at jeg er rigtig glad for at være i OB og den tillidserklæring, jeg også er blevet givet og er enormt stolt af. Så må vi se, hvad der sker i fremtiden, jeg har ikke meget andet fokus end kampen på søndag, så må min agent få styr på alt, hvad der er rundt omkring. Nu har jeg fokus på det nye projekt og kampen på søndag, siger Jens Jakob Thomasen til Stemmer fra Ådalen og slår fast, at døren ikke er lukket for OB:

- Alle muligheder er et eller andet sted åbne, og jeg er glad for at være her.

Thomasen har spillet hele sin seniorkarriere i OB, og han har repræsenteret alle danske ungdomslandshold. Midtbanemanden har 144 Superliga-kampe på cv'et.