• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Der bliver ikke noget med at spille sommerbold for OB i aftenens sæsonafslutning mod HB Køge

Af Torsten Kjems Hansen

OB er i gang med at afslutte et forår, som de fleste på Fyn uden tvivl gerne vil glemme hurtigst muligt. Et mareridt, der bare blev ved og ved, fik endelig et stop, da OB knuste Lyngby med 4-0 i weekenden, fik den første forårssejr af 14 mulige og fik vristet nedrykningsspøgelset af sig.

Og nu vil OB have mere. Muligheden for at spille sig en plads frem i rækken lever nemlig stadig. Vinder OB ude over HB Køge på samme tid som brøndby taber til Lyngby, vil de to i denne sæson skuffende storklubber nemlig bytte plads, så OB snupper 9. pladsen og Brøndbys sendes ned på en historisk lav slutplacering som nummer 10.

- Det er vist noget med cirka en halv million kroner ekstra i forhold til at slutte som nummer 10, og det er da også en slags penge, siger sportschef og træner Poul Hansen til Fyens Stiftstidende.

Chefen afviser blankt, at OB-holdet oven på weekendens forløsning allerede er halvt gået på ferie og at sæsonafslutningen bliver en omgang sommerbold.

-Nej, jeg kan slet ikke ta' sådan en indstilling. Vi skal gå efter at vinde, så vi holder det momentum, der er skabt de seneste kampe med to sejre og to uafgjorte, siger han.

OB har da også revanche til gode, da forårets første opgør mod HB Køge endte med en smertefuld fynsk afklapsning på 4-2 - i Odense.