Video : Tipsbladet
Superliga

OB'er tæt på by klub: Mangler bare lægetjek

Sven Köhler ser ud til at være godt på vej til at være fortid på Fyn.

I slutningen af den seneste sæson kom den tyske midtbanespiller Sven Köhler i et uheldigt lys, da Tipsbladet kunne fortælle, at OB betvivlede hans engagement i klubbens bestræbelser på overlevelse i Superligaen.

Det hele endte med, at fynboerne rykkede ned efter en sæson med den ene store skuffelse efter den anden, og nu ser Köhler ud til at have fået sit på det tørre med et skifte til en ny klub. 

Her er der tale om den tyske 2. Bundesliga-klub Braunschweig. Det skriver blandt andet lokalavisen Braunschweiger Zeitung.

Det hele er mere eller mindre på plads, og det skulle nu kun være et overstået lægetjek, der mangler, inden Sven Köhler kan komme væk fra den fynske Ådal og videre til en ny udfordring i karrieren.

Forud for OB's nedrykning afslørede Tipsbladet,, at han har en særlig klausul i sin kontrakt med Odense-klubben, som betyder, at han i tilfælde af en nedrykning kan skifte helt gratis til en anden klub.

Interessen har efter sigende været stor for Sven Köhler, som også angiveligt havde et bud fra Lionel Messis amerikanske klub Inter Miami, men det lader altså til, at han vælger en tur til hjemlandet.

Braunschweig klarede sig i den seneste sæson lige over nedrykningsstregen i den næstbedste tyske række.