• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB's Tingager kæmper for at blive klar til årets sidste kamp

Frederik Tingager kunne ikke træne med i OB i dag, torsdag, da han baglår strammer, og han er nu i kamp med tiden for at blive skadesfri til søndagens opgør mod Silkeborg IF.

Af Anders Dehn

De tilstedeværende i Ådalen i Odense måtte kigge langt efter Frederik Tingager til dagens træning, for selv om tometermanden normalt er til at få øje på, var han ikke til stand til at gennemføre torsdagstræningen.

Sport Fyn skriver, at han i samråd med fysisk træner Janus Blond og fysioterapeut Daniel Borgen besluttede, at det var bedre at lave nogle øvelser indendørs. Årsagen til, at han trak sig tilbage, sad i baglåret.

- Det strammer op i mit baglår, og jeg kan ikke få det i gang. Jeg fik problemerne under kampen mod FC Midtjylland, siger Frederik Tingager Sport Fyn.

OB møder Silkeborg IF på søndag i årets sidste kamp, inden spillerne går på juleferie og møder ind i begyndelsen af det nye år. Her kan cheftræner Kent Nielsen formentlig råde over Mikkel Desler igen. Han var i hvert fald tilbage i træning efter sin blindtarmsoperation.

Modstanderen Silkeborg går ind til kampen med en lang pokalkamp mod Lyngby BK onsdag aften i benene. Peter Sørensens hold måtte spille 120 minutter, før de kunne besejre de kongeblå gæster, og OB kan med en sejr cementere sin plads i top 6 hen over vinterpausen.

Omvendt kan Silkeborg tage et vigtigt skridt væk fra bunden. Der er kickoff klokken 12 på søndag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus