Foto: Getty Images
Superliga

Officielt: Brøndby IF køber Michael Lumb

Michael Lumb skifter fra AC Horsens til Brøndby IF.

Brøndby IF køber Michael Lumb i AC Horsens. Det bekræfter de blå-gule mandag eftermiddag.

Den 32-årige forsvarsspiller har underskrevet en et-årig aftale med Brøndby IF, og han skal lappe det hul, der er opstået på venstre back, efter at Blas Riveros har pådraget sig en alvorlig skade. 

Michael Lumb bor til dagligt i Rødovre, og han slipper dermed for at tage den lange tur til Horsens hver dag for at gå på arbejde.

Læs også:Medie: Så meget betaler Brøndby for Oskar Fallenius

- Vi er meget glade for at kunne byde Michael Lumb velkommen i Brøndby IF. Han er en erfaren spiller, der kender 3F Superligaen indgående, og som i mange år har leveret på et stabilt højt niveau. Michael vil med sin erfaring og spillemæssige niveau bidrage til truppen fra dag ét og ikke mindst øge konkurrencen om pladsen på venstre back-positionen, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tørne ud for Brøndby IF.

- At komme til at spille for Brøndby IF er kæmpestort og en stor mulighed for mig personligt. Da jeg hørte om interessen, blev jeg utrolig glad, for det er en stor klub med nogle fede fans. Så jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang, siger Michael Lumb og fortsætter:

Læs også:Officielt: Oskar Fallenius skifter til Brøndby IF

- Brøndby IF er et stærkt hold med en masse dygtige spillere, unge såvel som lidt ældre, og jeg oplevede selv at spille mod dem tilbage i december, hvor de var kyniske overfor os. Så det er et stærkt hold, hvor jeg skal ind og bidrage med noget rutine og erfaring, som kan være vigtigt, når det brænder på i fodboldkampe. Jeg kommer med stor vindermentalitet og gå-på-mod, og så vil jeg bevise overfor trænerne, holdkammeraterne, fans og ikke mindst mig selv, at jeg kan bidrage til at få Brøndby IF så langt og så højt som muligt i tabellen.

- Min kontrakt løber frem til næste vinterpause, men jeg ser det som en god mulighed for både mig og Brøndby IF, til at få det bedste ud af hinanden. Mit mål er at gøre det så godt som muligt for Brøndby IF, og så må vi se, hvad fremtiden bringer næste vinter. 

Michael Lumb får nummer 12 i Brøndby IF. 

Læs også:Oskar Fallenius: Brøndby har smigret mig utrolig meget

Læs også:Tysk topklub viser interesse for Superliga-komet

Læs også:Avis: Mike Jensen vender hjem til dansk fodbold