Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Oskar Fallenius skifter til Brøndby IF

Oskar Fallenius er ny mand i Brøndby IF.

Brøndby IF er klar med vinterens første tilgang.

Ganske som forventet har de blå-gule købt den 19-årige offensivspiller Oskar Fallenius, som skifter fra Brommapojkarna, der spiller i Sveriges tredjebedste række.

Oskar Fallenius skifter til Brøndby IF med øjeblikkelig virkning, og han har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024.

- Vi har fulgt Fallenius længe og af flere omgange haft både ham selv og familien på besøg. Senest i sommer var Oskar her nogle dage og trænede med Superliga-holdet. Siden da har han fortsat sin udvikling og vist sig godt frem på seniorniveau i Sverige, bl.a. ved at score en hel del mål for IF Brommapojkarna, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til brondby.com.

- Vi mener, tidspunktet nu er rigtigt for et skifte, og at Oskar er klar til at fortsætte karrieren i Brøndby IF. Det glæder os meget at et stort skandinavisk talent har valgt Brøndby IF som sit næste skridt, og vi ser frem til sammen med Oskar at tage fat på et nyt kapitel i hans udvikling.  

Ifølge det svenske medie FotbollDirekt betaler Brøndby IF i første omgang 1,25 millioner kroner for Oskar Fallenius. Det beløb kan angiveligt stige til 1,85 millioner kroner afhængig af diverse bonusser.